He sanoivat, että omaisuusluokan todellinen käyttöönotto „ei ole edes alkanut“.

Gemini-salausvaihdon perustajat Tyler ja Cameron Winklevoss sanoivat, että Bitcoin ( BTC ) lyö lopulta 500 000 dollaria kolikkoa kohden äskettäisessä haastattelussa podcast-isännän Peter McCormackin kanssa

„Mielestämme kysymys ei ole niinkään siitä, saavuttaako se 500 000 dollaria, vaan kuinka nopeasti“, Tyler kertoi McCormackille 23. lokakuuta podcast- jakson aikana . Hänen opinnäytetyössään otetaan huomioon kullan markkina-arvo ja teoreettinen keskuspankin allokaatio. „Väitän tavallaan, että 500 000 dollarin Bitcoin on oikeastaan ​​melko konservatiivinen eikä peli ole edes alkanut“, Cameron totesi.

MicroStrategy ja muut, jotka ostavat huomattavia määriä Bitcoinia omaan varantoonsa, näyttävät osoittavan, että markkinat ovat alkaneet muuttua. „Entä jos jokainen Fortune 100- tai 500-yritys tekee niin, entä jos keskuspankit alkavat tehdä niin?“ Cameron kysyi. „Se ei ole edes alkanut“, hän lisäsi ja analysoi, että Bitcoin on yhdeksänvuotisessa baseball-pelissä ensimmäisenä.

”Wall Street ei ole vielä täällä. Laitokset eivät ole tällä hetkellä Bitcoinissa. Se on ollut vähittäiskaupan ilmiö viime vuosikymmenen ajan. Joten Wall Street puhuu siitä, he ovat tietoisia Bitcoinista, mutta he eivät ole oikeastaan ​​siinä näkökulmastamme, mutta se alkaa tapahtua. „

Haastattelun perusta oli Tylerin ja Cameronin elokuussa 2020 julkaistu raportti , jonka otsikko oli: 500 000 dollarin Bitcoin-tapaus. Veljet alkoivat laatia raporttia tammikuussa 2020, Cameron sanoi McCormackin haastattelussa

„Aloimme miettiä, mitä hallitus on tehnyt Yhdysvaltain dollarin kanssa noin viime vuosikymmenen ajan, ja perinteisiä arvokauppoja ja suojauksia“, Cameron selitti. Kaksoset keskeyttivät raportin laatimisen maaliskuussa, kun COVID sai maailmanlaajuisen jalansijaan. He jatkoivat julkaisua useita kuukausia myöhemmin arvioidessaan viruksen aiheuttamat taloudelliset muutokset.

Tyler sanoi, että hän ja hänen veljensä alkoivat ostaa BTC: tä vuonna 2012. Osa raportin perusteluista johtui omaisuuden suorituskyvyn arvioinnista ympäröivän talouden keskellä viime vuosikymmenen aikana.

Vaikka kasvava määrä nousevia ennusteita Bitcoinille nousi esiin koko vuoden 2020 , jotkut ovat pysyneet skeptisinä , kuten kultavika Peter Schiff.