DeFi is niet meer weg te denken uit de cryptocurrencymarkt. De exponentiële groei die dit domein doormaakt, heeft ook de interesse gewekt van de mensen die zich zorgen maken over de toestand van de privacy. NIX Platform kondigde onlangs een unieke vooruitgang aan op het gebied van privacy door de NIX Bridge-oplossing te ontwikkelen voor de gedenkwaardige ketens en DeFi-toepassingen in samenwerking met Blockchain Foundry. De NIX Bridge zal de basis leggen voor echte zero knowledge proof interoperabiliteit binnen en over hele blockchains en assets, en zal de aanwezigheid en exposure van het NIX Platform naar nieuwe onthullingsmarkten sterk verbeteren.

De volgende stap in de evolutie van het NIX ecosysteem is de lancering van NIX Bridge Token (NBT), waardoor de ontwikkeling van oplossingen die hun privacy toolkit verbinden met de snelgroeiende wereld van de decentrale financiën wordt vergemakkelijkt.

NBT is de geprikkelde ruggengraat van de NIX Bridge DAO (Decentralized Autonomous Organization) en voorziet in de financiering die nodig is voor de ontwikkeling en marketing van een reeks mainstream multi-chain privacy dApps.

Kenmerken van NBT

► Fondsen DApp-ontwikkeling op de NIX-bruginfrastructuur

► Stimuleringsmaatregelen zorgen voor betrokkenheid bij het voorstel voor een bestuur

► Liquiditeitsverschaffers ontvangen treasury incentives

► NIX privacyvergoedingen worden gedeeld met liquiditeitsverschaffers

► Deflatoire economie ter ondersteuning van zowel de landbouw als het bestuur

Token Metriek

30% – Voorverkoopallocatie
30% – Liquiditeitsprikkels
25% – Ontwikkeling
10% – Team
5% – Initiële liquiditeit (voor altijd vergrendeld)
Voorverkoopinformatie

NIX Platform maakt het NIX Bridge Token (NBT) toegankelijk door het houden van een exclusieve voorverkoop via bounce.finance van OCT 15th 6PM UTC – OCT 22nd 6PM UTC. Nadat de voorverkoop is voltooid, zal het NBT/ETH-paar op Uniswap worden vermeld, de initiële liquiditeit is voor altijd geblokkeerd en de handel is mogelijk om een zo eerlijk mogelijke lancering te garanderen.

1 ETH = 7.2 NBT
Soft Cap = 1.500 ETH
Hard Cap = 2.500 ETH
Voorverkoopallocatie = 18.000 NBT
Maximaal aanbod = 60.000 NBT
Onverkochte Munten = Proportionele Verbranding
Individuele dop = Geen Max.
Voorverkooplocatie = bounce.finance

Voor meer informatie kunt u terecht op https://bridge.nixplatform.io. Voorverkoop is LIVE – en er is een bonus van 5% in NBT voor de eerste 100 deelnemers.